Director de link-uri Intercer

 
 

2low Blog

2low Blog

BECAUSE I THINK BEFORE I BLOG!

Hm… dacă mă întrebai la început ce e 2low, cu siguranță nu aș fi avut un răspuns foarte clar, pentru că nici eu nu știam. Am ales acest nume pentru că nu mi-a venit altul mai bun pe moment. Între timp am fost tentat de multe ori să îl schimb, însă… parcă nu aș face-0, chiar dacă pentru unii sună destul de ciudat… pentru alții copilăresc. Pe parcurs m-am tot gândit ce combinație/joc de cuvinte aș putea găsii pentru idea pe care am avut-o atunci când am creat blogul și mi-a venit următoarea:

2 – to

l – laugh

0 – out

w – wide

Traducerea la to laugh out wide ar fi: să râzi larg (asta e o traducere mot a mo :P ) sau să ai un zâmbet larg… ceva în genul acesta.

La început am avut descrierea blogului ca fiind:

Bine ai venit pe 2low blog. Pe acest blog vor aparea postari cu caracter funny, stiri nationale si internationale, poze videoclipuri,… si orice ti-ar putea descretii fruntea pentru cateva clipe.

Te astept sa revi ;)

Mda… eram și eu la început, nu fiți răi :P …

Între timp m-am rezumat doar la a posta ce-mi trece prin minte, fie funny, fie ironic… sau orice altceva. Desigur că am renunțat la știri naționale și internaționale :D … doar nu sunt reporter, cu toate că am avut ceva postări cu tentă de știri. Am rămas la a-mi exprima doar opinia despre anumite fapte/evenimente, etc :)

Videoclipuri (producție proprie) am postat mai puțin, mai exact unul singur :D Însă poze am mai postat câteva. Cam asta ar fi retrospectiva la ceea ce a fost „la început”.

În rest… cred că o idee mai bună despre blog îți poți face citind ce am postat … și ce voi mai posta.

Mulțumesc celor care îl vizitează frecvent și și celor care îl vizitează mai rar ;)

Cam atât,
Francisc

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

2low Blog
Postat miercuri, aprilie 4th, 2012

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate