Director de link-uri Intercer

 
 

Agape

Grupul AGAPE a luat fiinţă în anul 2000 d.H. în luna martie, la Targu-Mures, într-o împrejurare destul de interesantă.
Gabriel Bordoş (pe-atunci necăsătorit) a decis să se căsătorească cu o fată pe care ‘soarta’ i-a adus-o în cale. Pentru că el activa pe atunci în două quartete bărbăteşti a hotărât să îi invite la nunta lui pe membrii celor două grupuri în care cânta. ªi dacă ei aveau acest talent, de a cânta, şi-a zis să-i pună puţin la treabă. Aşa că au pregătit două piese pentru nuntă. Pentru că treaba mergea strună şi vocile se armonizau destul de bine, s-a decis (în unanimitate) că ar fi bine să nu se termine totul aici. Trei luni mai târziu, luna mai, sta să-nceapă ‘Festivalul de Creaţie’. S-au pregătit băieţii ce s-au pregătit, iar la festival au câştigat… experienţă: locul III.

Ce trebuia făcut? Repetiţii după repetiţii, muncă şi iar muncă, piese după piese şi… s-au adunat de un album muzical pe care l-au fructificat în decembrie 2000 la Studioul ‘Radio Vocea Speranţei’ din Bucureşti.
În acelaşi Studio a intervenit criza de identitate. Cum vom numi primul album? Sub ce nume vom apărea pe acest album, ca şi grup? ªi pentru că eram atâţia, de atâtea feluri, cu temperamente diferite, limbi diferite, înălţimi diferite, şi după cum vedeţi chiar înfăţişări diferite, am hotărât ca albumul să se intituleze ‘Nuanţe’.

Dar de ce AGAPE? Pentru că, deşi eram atât de diferiţi, ne-am dat seama că suntem iubiţi de Acelaşi Dumnezeu cu o iubire AGAPE, iubire pe care am hotărât să o facem cunoscută lumii prin cântec şi prin fapte.

Au contribuit la împlinirea acestui plan, gând, fapt…(cum vrei să-i spui), următorii: Boszormenyi Levente, Nagy Romeo, Pol Ciprian, Roşca Laurenţiu, Mateiaş Daniel, Boszormenyi Erno, Kiss Harold, Bordoş Gabi şi Călin Bordoş.

Motto-ul grupului: Cântăm pentru Dumnezeu – ‘Oricând, Oriunde, Oricui.’

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)
Agape, 4.0 out of 5 based on 3 ratings

Informatii utile

Agape
Postat marți, ianuarie 25th, 2011

Tags: ,


Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate