Director de link-uri Intercer

 
 

AMiCUS Cluj

Cine e Amicus?

AMiCUS este o asociaţie studenţească autonomă, apolitică, neguvernamentală şi nonprofit.

Ce vrem?

Misiunea asociaţiei este de a iniţia relaţii interumane în mediile studenţeşti, având la bază valorile moralei creştine şi de a promova principii de viaţă sănătoase pentru trup, minte şi spirit.

Ce facem?

Asociaţia realizează periodic sau la cererea unor grupuri de studenţi interesaţi, seminarii, conferinţe, serii de prelegeri, mese rotunde, pe teme de formare a caracterului şi dezvoltarea unor concepţii pozitive asupra vieţii şi realizării profesionale a tinerilor.

Asociaţia elaborează, organizează, finanţează, administrează orice fel de proiecte, programe şi activităţi, în condiţiile legii, pentru a asigura atingerea propriilor obiective. Aceste activităţi pot fi desfăşurate atât pe raza judeţului Cluj, cât şi pe ‚ întreg teritoriul României sau chiar în afara graniţelor ţării, în mod direct, sub forma activităţilor proprii sau prin asociere cu terţi (asociaţii sau fundaţii naţionale sau internaţionale) cu respectarea prevederilor legale ale ţării în care aceste acţiuni se desfăşoară.

Asociaţia angajează resursele sale în activităţi cu caracter profesional, social, cultural şi economic.

Pentru a-şi atinge obiectivele, asociaţia editează şi comercializează diferite materiale promoţionale.

Asociaţia organizează şi desfăşoară activităţi sportive de masă şi concursuri la care să participe membrii săi, dar şi alte persoane.

Asociaţia oferă asistenţă în ceea ce priveşte orientarea şi formarea profesională atât a studenţilor, cât şi a viitorilor studenţi.

Asociaţia popularizează rezultatele activităţii sale către factorii de decizie, către mass-media şi către opinia publică, pentru conştientizarea deplină a consecinţelor asupra societăţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

AMiCUS Cluj
Postat marți, septembrie 7th, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate