Director de link-uri Intercer

 
 

Anca Modan

Cred ca un nume potrivit pt acest blog ar fi “Dileme de mama”. “Dileme” pentru ca atunci cand am devenit mama am ramas fara raspunsuri la o multime de intrebari despre care inainte credeam ca au raspunsuri implicite. “De mama”, pt ca nu ma pot defini altfel intr-un singur cuvant. Desi atunci cand sunt intrebata “cu te te ocupi?”, sau “ce esti?” de cele mai multe ori raspund altceva, primul lucru care imi vine in minte si pe care il opresc pe buze este: “mama”.

Si, mai mult, de cand am devenit mama a doua oara, am aflat ca pt fiecare copil, o situatie data se va rezolva cu happy-end intr-un mod unic. Adica nu exista “retete rapide”, si de fapt, nici un fel de retete aplicabile la doi copii diferiti.

Pe langa dileme, alaturi de copiii mei descopar zi de zi modalitati (greu de imaginat mai demult) de a-ti imparti timpul intre job si casa, intre prieteni si familie, intre membrii familiei, intre hobbiuri si datorii. Si sunt recunoscatoare pt fiecare zi pe care o traiesc.

Scurta mea descriere:

Mama pasionata, pentru Iris (7 ani) si Radu (3 ani)

Audiolog (tot pasionat).

Pentru cei care nu inteleg cuvantul de mai sus – si psiholog.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Anca Modan
Postat miercuri, iunie 29th, 2011

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate