Director de link-uri Intercer

 
 

ASI Romania

Asociatia pentru Suport si Initiativa din Romania (ASI) este o organizatie non-profit, independenta, apolitica, obsteasca, neguvernamentala, umanitara si caritabila, care îi reuneste pe membrii ei pe baza liberului consimtamant, fara nici o discriminare privind ramurile de activitate economica pozitie sociala sau nationalitate.

ASI este o societate infiintata de oameni crestini de cult adventist. ASI a luat fiinta în anul 1997, luna. Dec, ziua 21, in loc. Nazna, jud.Mures. La Adunare Generala de Constituire au participat 45 de oameni de afaceri, depasindu-se astfel baremu legal necesar pentru infiintarea asociatilor non-profit. Membrii fondatori, care au pus bazele ASI au fost: Agrigoroaie Ionel, Anghelescu Stefan, Bencze Aurel, Benta Remus, Benta Remus jr., Bente Lazar, Bota Vasile, Brezoiu Valeriu, Colopelnic Ioan, Dan Nicolae, Gedo Gabriel Sandel, Gedo Gyorgy, Kardos Cs.Vilmos, Laslo Gheorghe, Luca Marcel Simion, Oltean Viorel, Pop Simion, Rusu Petru, Soo Istvan, Suciu Ioan, Szocs Gyula, Tintesan Ioan.

Dupa 3 luni, a inceput sa functioneze primele intrari, din cotizatii, modalitate de sustinere financiara. S-au facut promisiuni ferme cu date fixe, prin care s-au facut sponsorizari in val de 43 mil. lei.

ASIROMANIA
Datorita faptului ca ASI are incasari, Consiliul de Administratie s-a intrunit in data de 29 Martie 98, avand posibilitatea sa schiteze primul buget de venituri si cheltuieli. In cadrul bugetului urmand sa fie cuprinse 4 proiecte de finantare.

Presedinte ASI este Remus Benta, cunoscutul om de afaceri din Tg.Mures. Organul de conducere executiva: ASI are un Consiliu de Administratie si o Comisie de verificare a proiectelor.

Scopul ASI din Romania este de a promova principiile moralei crestine prin care mai muti oameni de afaceri cu idealuri comune vor putea initia si duce la bun sfarsit, prin aportul lor, sustinerea si finantarea proiectelor Lucrarii Misionare, care pe alte cai nu pot fi realizate.

Pana la aceasta ora in registru ASI, sunt inscrisi 66 membrii. Membrii doneaza asociatiei periodic, o suma, de bani sub forma de cotizatie, care reprezinta un procent din beneficii, in functie de cifra de afaceri a fiecarui membru, acesti bani fiind utilizati pentru cheltuieli administrative.

Sustinerea proiectelor se face din disponibilizari de cotizatii si angajamente ferme ale oamenilor de afaceri care sunt membri ASI.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

ASI Romania
Postat miercuri, august 18th, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate