Director de link-uri Intercer

 
 

Biblioteca Respiro

Biblioteca re:spiro este un proiect al echipei re:spiro, care presupune prezentarea, prin recenzii, a unor cărţi de valoare şi postarea acestor recenzii pe site. Utilizatorii care au citit o carte valoroasă o pot astfel recomanda tuturor. Dacă atât cartea, cât şi recenzia sunt valoroase, cartea va primi un vot. O dată la două luni, persoana care va obţine cele mai multe voturi va intra în posesia unui cadou care constă în cărţi în valoare de 200 lei de la editurile ,,Humanitas” şi ,,Viaţă şi Sănătate”, cărţi la alegere. Cu cât postezi mai multe recenzii, cu atât ai mai multe şanse de câştig. Te aşteptăm şi pe tine!

Te rugăm ca înainte de a posta cărţile să citeşti ghidul/regulile de utilizare care te va ajuta sa înţelegi modul în care lucrăm cum te poţi alătura proiectului nostru.

Revista Re:spiro
Un grup de tineri entuziaşti, adunaţi de prin diferite colţuri ale ţării de un altul mai entuziast, s-a gândit intr-o zi …
– Cum ar fi dacă ar exista un text fără clişee?
– Cum ar fi dacă ar exita un spaţiu în care lucrurile se spun pe bune?
– Cum ar arăta un material care merită să fie citit – nu doar răsfoit şi uitat apoi pe vreo bancă pe undeva?
– cum ar fi ziua unui cititor care traieste la intensitate maxima lecturarea ultimei pagini ?

Aşa a apărut Re:spiro.

O revistă de la tineri pentru tineri.

De ce Re:spiro?

Conştientă de faptul că atât timp cât respiri, speri (dum spiro, spero), echipa re:spiro îţi lansează provocarea de a lua o pauză de cinci minute pentru a respira de două ori: re:spiro.

Într-o lume în care petrecem atât de mult timp într-un spaţiu închis, în faţa unui televizor, a unui calculator, a unui birou, avem nevoie de o gură de aer, ba chiar de două şi de o privire în profunzime: în culisele istoriei, în casa sufletului, în inima omului, în lumea din spatele ferestrei, în miezul familiei, în gândul lui Dumnezeu pentru tine.

Scriind întâi pentru ei şi apoi pentru cititori, echipa re:spiro te provoacă să trăieşti frumos, ca în timpul zilei, bucurându-te (-se) de o viaţă de cea mai bună calitate – ca o gură de aer proaspăt de munte.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Biblioteca Respiro, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Informatii utile

Biblioteca Respiro
Categorie Tineret
Postat miercuri, iunie 29th, 2011

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate