Director de link-uri Intercer

 
 

Biserica Adventista Adjud

Familia pastorală actuală este una tânără. De aceea este formată, deocamdată, doar din doi membri: Loredana si Ionut Croitoru. Ei nu spun că sunt tineri, ci doar că s-au născut nu demult, 1986 respectiv 1985. De altfel sunt de acord că sunt la început de drum, că experienţă vor avea mai târziu şi că le face bine să fie giraţi de familia pastorală Baciu Eugen şi Livia. Totuşi tineretea se vede în zelul si dorinta de învătare şi în slujirea cu entuziasm, optimism, deschidere și supunere.

Ionut este originar din judetul Vaslui, unde a copilărit si a cunoscut Biserica Adventistă la vârsta de 11 ani. La 15 ani a primit botezul si a intrat la Liceul Adventist din Bucuresti. Si-a continuat studiile urmând Facultatea de Teologie Adventistă din Cernica si Masterul în Religie în cadrul Universitătii Andrews din SUA în colaborare cu Institutul Teologic Adventist din România. În timpul facultătii a cunoscut-o pe Loredana Niculae care a fost trecută pe numele lui. Loredana provine din judetul Giurgiu. Din părinti adventisti, era la Facultatea de Litere, nu de dragul literelor ci al adventismului. Aici, în campusul facultătii mult iubite de cei doi, noua familie îsi consacră viata lucrării lui Dumnezeu. Astfel, în vara anului 2010 sunt chemati să slujească în districtul Adjud.

Ajunsi în Adjud, acestia declară că locatia a devenit casa lor. S-au îndrăgostit de oameni si de locuri, slujesc cu bucurie si sunt deschisi să cunoască noi oameni cărora să le fie prieteni. Mărturisesc că una din tintele lor mari în viată este să aducă fericire autentică celor din jur. Pasiunea lor este slujirea din dragoste a oamenilor. Cel mai mult iubesc să aibă prieteni. Printre altele, se deschid mărturisind că le place lectura, gătitul sănătos, natura, munca la câmp si jocul copiilor. Sunt oameni dispusi să învete de la oricine dar si să fie de ajutor. Cred că merită să îi cunosti.Despre speranta revenirii Mântuitorului Isus Hristos, familia Croitoru vorbeste cu patos:

“Asteptând să vedem un nor mic, apărând dinspre răsărit, încercăm să ne ridicăm pe vârfuri… poate zărim ceva… Între timp ne bucurăm unul de altul, ne bucurăm de peisaj, şi cel mai mult ne bucurăm când vedem oameni transformati de Cuvântul lui Dumnezeu. “El stă să vină”, şi toţi ştim, chiar dacă vrem sau nu să recunoaştem. Cu El sau împotriva Lui votăm mereu, şi noi şi tu. Şi-n somn votezi, şi când eşti treaz, acasă, la televizor, la masă, la calculator, când mergi la o plimbare sau cu treabă, cand schimbi o vorbă cu vecinul, cu părintii, cu copiii, cu un domn, sau cu un neştiutor, chiar şi când taci.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Biserica Adventista Adjud
Postat miercuri, iunie 29th, 2011

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate