Director de link-uri Intercer

 
 

Biserica Adventista de Ziua a Saptea Efes, Madrid

De multe ori povestile si zvonurile lansate din interese diverse de institutii sau persoane individuale de-a lungul anilor iau locul realitatii chiar daca evidentele sunt numereoasel. Desigur transformarea unor crestini in “dusmani ai poporului” poate fi productiva si potrivita pentru anumite persoane chiar daca acest lucru se face prin minciuni si povesti pline de idei ce fac obiectul unor studii clinice.

Astfel, daca o persoana intoxicata cu asemenea grozavii afla ca esti adventist de ziua a saptea te trezesti cu privri sumbre si reactii extrem de ostile. Desigur probabil acea persoana nu a citit si nici nu a auzit nicodata ca Biserica Adventista are acelasi statut in fata legii ca orice alta Biserica, nu a auzit de realizarile si influentarea la nivel mondial a unor sectoare cum ar fi medicina si nutritia si chiar daca a auzit le ignora ca nu cumva sa trebuiasca sa accepte ca a gresit crezand povesti spuse la gura sobei. (…)

Pentru a va face o imagine completa va invitam sa studiati de asemenea doctrinele Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, Manualul de functionare a acestei biserici, statutul legal, stirile si informatiile diverse cu privire la implicarea Bisericii Adventiste in viata societatii si de ce nu va invitam sa cunoasteti in mod nemijlocit membrii sau una dintre bisericile adventiste din tara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (6 votes cast)
Biserica Adventista de Ziua a Saptea Efes, Madrid, 3.8 out of 5 based on 6 ratings

Informatii utile

Biserica Adventista de Ziua a Saptea Efes, Madrid
Postat sâmbătă, noiembrie 27th, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate