Director de link-uri Intercer

 
 

Biserica Adventista Macea

Adventismul in Macea

În anul 1906, un baptist plecat pentru un timp in Germania unde primeşte adevărurile biblice adventiste, revine aducând adevărurile pe care le descoperise în mijlocul grupei de credincioşi baptişti din Socodor. În urma prezentărilor sale, un număr de 16 baptişti decid să întemeieze o biserică păzitoare a zilei a şaptea. Această biserică este integrată în numărul comunităţilor adventiste din Transilvania, şi influenţa ei nu se lasă mult aşteptată.

Solia adventă ajunge în Macea din cel de-al cincilea “focar” al adventismului din România, din Socodor. Prin legături de rudenie, persoane care au primit deja mesajul advent, vin şi se stabilesc aici, realizând unul dintre cele mai puternice şi roditoare centre de răspândire atât a soliei advente, cât şi de persoane care vor răspândi “Evanghelia veşnică” Atât ca pastori cât şi ca simpli membri sau slujbaşi într-o mulţime de alte biserici adventiste din ţara şi din străintate.

Numărul adventiştilor a crescut mereu şi se putea observa tot mai mult necesitatea organizării bisericii locale. Erau grupaţi în aproximativ trei sau patru familii mari la inceput. (cititi mai mult aici http://www.azsmacea.org/despre-noi/ )

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Biserica Adventista Macea
Postat duminică, noiembrie 6th, 2011

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate