Director de link-uri Intercer

 
 

Biserica Adventista Salem, Arad

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea este o biserică creştină, evanghelică, protestantă, care Îl mărturiseşte pe Isus Hristos ca Domn şi Mântuitor. Ea recunoaşte Sfânta Scriptură ca fiind singura normă de credinţă şi practică. Biserica îşi îndeplineşte misiunea în aşteptarea iminentei reveniri a Domnului Isus Hristos.

Numele Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea evidenţiază două credinţe fundamentale.

Astfel, Adventistă reflectă convingerea noastră în apropierea întoarcerii lui Isus Hristos (lat. adventus = venire).

De ziua a şaptea se referă la respectarea zilei a şaptea a săptămânii, sâmbăta, ca zi de odihna şi de închinare în conformitate cu învăţătura originală a Bibliei. Această zi mai poartă şi numele de Sabat.
Misiunea nostră:

Misuiunea Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea este aceea de a proclama tuturor oamenilor evanghelia veşnică, în contextul soliilor celor trei îngeri din Apocalips 14:6-12, conducându-i să Îl accepte pe Isus ca Mântuitor personal şi să se unească cu biserica Lui, sprijinindu-i în a se pregăti pentru apropiata Sa revenire.
Viziunea noastră

În armonie cu profeţiile Scripturilor, noi vedem că planul lui Dumnezeu de restaurare a întregii Sale creaţii este în deplină armonie cu voia şi dreptatea Sa perfectă.
Mărturisirea de Credinţă:

Adventiştii de Ziua a Şaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez şi susţin anumite principii fundamentale de credinţă ca fiind învaţături ale Sfintelor Scripturi. Aşa cum sunt prezentate mai jos, ele reflectă modul de înţelegere şi exprimare ale învăţăturii Sfintelor Scripturi de către biserică. Revizuirea acestor principii de credinţă poate avea loc cu ocazia unei sesiuni a Conferinţei Generale, atunci când biserica este condusă de Duhul Sfânt la o mai profundă înţelegere a adevărului Bibliei sau găseşte un limbaj mai adecvat prin care să exprime învăţăturile Cuvântului sfânt al lui Dumnezeu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Biserica Adventista Salem, Arad, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Informatii utile

Biserica Adventista Salem, Arad
Postat vineri, septembrie 10th, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate