Director de link-uri Intercer

 
 

Caminul Crestin – Casa Betania

Ma numesc Marcel Tanase. M-am nascut in comuna Pechea jud. Galati unde am locuit pana la 15 ani. Tatal meu ers postas iar mama facea sobe de teracota. Prima imagine a mamei,  care mi-a ramas in minte de cand eram mic este plecata pe genunchi cand eu eram bolnav, apoi povestindu-mi viata lui Iosif. Imi placea foarte mult sa merg cu tata la biserica, ma lua pe ghidonul de la bicicleta si cand ajungeam si mergea la locul lui(canta in cor, la tenor)ma tinea pe genunchiul sau. La 15 ani ne-am schimbat domiciliul, Progresul, Ialomita. M-am adaptat repede la noua locuinta. Aici tatal meu s-a angajat la I.A.S. la ferma cu stupi, si fiindca imi placea sa merg cu el, m-a angajat si pe mine.

Asa ca la 16 ani am avut prima carte de munca(singurul loc in care puteai fi angajat de la 16 ani era in apicultura). De aici inainte viata mea se deruleaza in mare parte alaturi de tata. De la padurea de salcam la lanurile cu lucerna si floarea soarelui. Natura e minunata.  Ea ne vorbeste despre Cel  ce ne-a creat. Biblia a fost cartea care ma urmarea continu. O citeam si cand mergeam cu bicicleta,  asa draga imi ajunsesera. Alaturi de ea am indragit o alta carte Tragedia veacurilor , o carte exceptionala . Eu nu stiam ca de fapt Tatal ceresc ma pregatea pentru a deveni un membru al imparatiei Sale. La 18 ani  am plecat in armata unde am avut experiente frumoase cu Dumnezeu. Cand am terminat armata , am revenit acasa si dupa un timp am vrut sa ma casatoresc , asa ca am mers la o tanara din biserica mea si i-am propus sa fie sotia mea, dar ea m-a refuzat. In seara urmatoare am propus altei tinere si din nou am fost refuzat. ce nu stiam era ca Dumnezeu alesese pentru mineasa ca o saptamana mai tarziu eram in maramures unde am intalnito pe cea care avea sa-mi fie sotie. Cateva luni mai tarziu ne-am casatorit.

* * *

Daca cunosti un batran singur,care nu are o casa,o familie,un sprijin la batranete suna-ma.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Caminul Crestin - Casa Betania, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Informatii utile

Caminul Crestin – Casa Betania
Postat miercuri, iunie 29th, 2011

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate