Director de link-uri Intercer

 
 

Chris Irimia

Ma numesc Chris Irimia si am 5 anisori.Locuiesc in Vancouver, statul Washington din SUA.

Am fost un baietel ca toti ceilalti copii; ma puteam juca oriunde si cu oricine, am facut o multime de pozne dar nimeni nu era suparat pe mine ci dinpotriva ma iubeau mai mult. Fiecare poza care o faceam avea ceva diferit in felul in care stateam sau in felul in care ma “strambam”.
De Craciun am primit o multime de jucarii care pe langa cele pe care le aveam urmau sa imi tina timpul ocupat in acest an.
Din pacate la doua zile dupa Craciun am simtit dureri in toate oasele si nu am mai putut nici sa ma joc si nici sa mai merg. Parintii mei m-au dus la doctor sa vada ce pot sa faca pentru mine dar nu au avut un raspuns imediat.

A trebuit sa astept pana in 31 Decembrie 2009 cand mi-au spus ca boala mea se numeste Leucemie. Eu nu stiu ce este aceasta, dar stiu ca am inceput sa iau o multime de medicamente care au un gust foarte rau. Parintii mei spun ca acest tratament se numeste Chimioterapie. Sunt cuvinte pe care eu nu le inteleg acum, dar am vazut ca toti cei din jurul meu incep sa imi dea o atentie deosebita si incearca sa ma faca sa fiu fericit. Mi s-a mai spus ca acum la inceput de tratament am sa ma simt rau si ca nu ma voi putea juca prea mult, iar eu as vrea sa ma joc din nou si sa alerg oriunde si cu oricine asa cum o faceam mai demult.

Daca cineva citeste aceste randuri, as dori sa se roage pentru mine sa ma fac bine cat mai repede. Eu stiu ca Dumnezeu nu isi lasa copiii sa sufere prea mult si ii va face bine, iar eu as vrea sa fiu unul din ei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
Chris Irimia, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Informatii utile

Chris Irimia

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate