Director de link-uri Intercer

 
 

Club Tin

Departamentul de Tineret al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania a lansat in data de 25 august 2010 prima retea sociala adventista dedicata in special tinerilor: www.ClubTin.ro

In interiorul retelei, tinerii isi pot crea bloguri, pot adauga materiale in galerii foto, video, audio si au ocazia sa intalneasca o multime de prieteni din toate colturile tarii.

Design-ul atractiv si dinamic incearca sa formeze o atmosfera cat mai tinereasca si placuta. Aici vor putea fi gasite articole special realizate pentru a intampina nevoile de zi cu zi ale tinerilor dar si stiri din lumea crestina. Utilizatorii se pot organiza pe grupuri, descoperind astfel vechi prieteni din tabere, congrese sau din alte evenimente.

Proiectul se adreseaza tuturor tinerilor crestini, indiferent de apartenenta religioasa si vine in sprijinul nevoilor de relationare si socializare specifice acestei perioade.

Va asteptam cu drag in comunitatea tinerilor crestini!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Club Tin, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Informatii utile

Club Tin
Categorie Media, Tineret
Postat vineri, septembrie 3rd, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate