Director de link-uri Intercer

 
 

Copilandria – orasul in care copiii ajuta copiii

Asociaţia Exploratori pentru Viitor continuă campania de strângere de fonduri şi de produse pentru cei 200 de copii defavorizaţi din localitatea Hetea de lângă Braşov. Lor li se vor distribui, în Ajunul Crăciunului, produsele colectate.

Ţinta noastră, pentru ca familiile copiilor să aibă un Crăciun mai bun, este să adunăm pentru fiecare din cei 200 de copii din acest sat cate un pachet continând hainuţe, dulciuri, rechizite şi produse alimentare.

Campania durează până vineri 24 decembrie. Cei care pot ajuta cu haine, dulciuri, rechizite şi produse alimentare sunt aşteptaţi la Librăria Sola Scriptura, str. George Bariţiu, nr. 16 (vis-à-vis de Biserica Neagră), între orele 17 – 20.

Contact: Valentin Bota    0728330901

valibota (at) yahoo.com

Principalele momente care au marcat campania au fost “Copilandria” şi Concertul caritabil de Crăciun – o noapte sfântă, ediţia a 2-a.

“Copilandria” a fost numele oraşului în care copiii ajută copii. Evenimentul  s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Braşov duminica, 19 decembrie. Elevii braşoveni au colectat pentru semenii lor cu mai puţine şanse haine, rechizite şi jucării. De remarcat că liceenii de la Colegiul de Ştiinţe Grigore Antipa au realizat felicitări de Crăciun din vânzarea cărora s-au obţinut 160 lei pentru acest scop.

Duminică, 19 decembrie, a avut loc tot la Sala Sporturilor Concertul caritabil de Crăciun – o noapte sfântă. În cadrul concertului au fost prezentate situaţia grea a copiilor defavorizaţi din satul Hetea, proiect al Asociaţiei în vederea îmbunătăţirii condiţilor de viaţă şi dezvoltare. Pe lângă produsele donate a fost strânsă şi suma de 3.200 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Copilandria – orasul in care copiii ajuta copiii
Categorie Social
Postat marți, ianuarie 25th, 2011

Tags: ,


Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate