Director de link-uri Intercer

 
 

Corul Barbatesc Adventist

Corul Bărbătesc Adventist din România este o mișcare ce vrea să adune cât mai multe voci bărbătești dispuse să cânte pentru slava lui Dumnezeu. Lansat in anul 2007 la un festival al corurilor bărbătești prin reunirea grupurilor din Botoșani, Iași, Bodești, Rădăuți și Vatra Dornei, am fost cunoscuți la început doar în regiunea de nord a Moldovei.

Dar istoria noastra este mai veche. Aflat la studii în Statele Unite, La Universitatea Walla Walla în statul Washington, în anul 1999, în luna aprilie, Alin Apostol a participat la festivalul Corul Bărbătesc Adventist din Oregon ce a adunat 180 de coriști. Acolo a fost inspirat cu ideea formarii unui cor asemănător și în România. După revenirea în țară în 2003 ideea s-a dezvoltat pas cu pas până în 2007 când a prins contur, așa cum am spus mai sus.

Suntem astăzi constituiți într-un cor care cuprinde membri din toată țara nu numai din nordul Moldovei pentru că generatorul acestei idei a fost Dumnezeu care împreună cu voința a dat și înfăptuirea.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Corul Barbatesc Adventist, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Informatii utile

Corul Barbatesc Adventist
Postat joi, august 18th, 2011

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate