Director de link-uri Intercer

 
 

Director de link-uri Intercer – link.intercer.net

Inceput in 2001 directorul de link-uri Intercer a adunat adrese de website-uri adventiste, precum si alte adrese de website-uri crestine cu care colaboram. De-a lungul anilor au aparut noi website-uri, iar altele si-au incetat activitatea.

Noul director de link-uri este realizat in WordPress si aduna atat adresele de web functionale din vechiul director, cat si altele noi.

In ultimii 2-3 ani s-a observat o crestere majora in aparitia de website-uri crestine, in special bloguri personale si unele site-uri de biserici sau organizatii. Consideram ca acest lucru se datoreaza generatiei tinere.

Cei care erau copii in perioada 1997- 2000 au ajuns acum la adolescenta sau au terminat liceul sau facultatea si sunt obisnuiti cu internetul si cu metodele moderne de organizare a informatiei.

Puteti inscrie in mod GRATUIT link-ul dvs. in Directorul de link-uri Intercer la adresa: http://link.intercer.net .

Pentru cei care doresc ca website-ul propriu sa apara cat mai vizibil avem si doua variante speciale disponibile pentru o mica contributie anuala.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Director de link-uri Intercer - link.intercer.net, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Informatii utile

Director de link-uri Intercer – link.intercer.net
Categorie Intercer
Postat sâmbătă, august 7th, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate