Director de link-uri Intercer

 
 

Editura “Prisma”, Tg.Mures

Editura Prisma a fost înfiinţată în 1996 ca răspuns la cerinţele autorilor-editori. De mai bine de 10 ani continuăm să oferim exact ceea ce mulţi medici şi alţi specialişti din diverse domenii îşi doresc atunci când îşi publică lucrările: servicii profesionale, costuri convenabile şi o bună comunicare în cadrul unei relaţii colegiale. Editura Prisma oferă servicii editoriale specializate pentru lucrări din domeniul medical şi din domeniile înrudite.

Contrar prejudecăţii destul de răspândite, există autori chiar celebri care au preferat să fie proprii lor editori. În acest regim a fost publicat “Grand Dictionnaire universel du XIXe siécle” de către Pierre Larousse, care se recomanda fără complexe drept “Auteur-Editeur”. Un alt francez faimos care s-a aventurat într-o astfel de întreprindere a fost Honoré de Balzac. Philippe Schuwer ne spune că toate lucrările Virginiei Woolf au fost editate de către ea şi soţul său la propria casă de editură, Hogarth Press. De fapt, istoria a cunoscut cel puţin în Franţa, Germania şi Olanda adevărate mişcări ale oamenilor de litere care au urmărit formarea unei contra-puteri a autorilor vizavi de dictatul marilor edituri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Editura "Prisma", Tg.Mures, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Informatii utile

Editura “Prisma”, Tg.Mures
Categorie Edituri
Postat marți, august 31st, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate