Director de link-uri Intercer

 
 

Emisiune tv: Alimentatia optima pentru secolul 21

”Alimentația Optimă pentru Secolul 21” este un program tv ce are ca scop promovarea unor principii corecte de alimentație, astfel încât fiecare om care se respectă pe sine, pe cei din jur, natura și, cel mai important, pe Dumnezeu, să adopte un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată, inteligent alcătuită, care să-i asigure un tonus bun și o minte ageră până la o vârstă înaintată.

Invitații emisiunii ”Alimentația Optimă pentru Secolul 21” nu promit frumusețe fără bătrânețe și nici viață fără de moarte, dar garantează o viață frumoasă, posibilă datorită unei stări de sănătate optime. Aflăm în această emisiune cât de importantă este hrana noastră și cât de ușor, cu un dram de voință, am putea să schimbăm obiceiurile nesănătoase, moștenite de la părinți, bunici, sau pur și simplu, însușite din mass-media sau din societate.

Emisiunea ”Alimentația Optimă pentru Secolul 21” analizează toate tipurile de alimentație (omnivoră, ovo-lacto-vegetariană, pesco-vegetariană, raw food, strict vegetarian – vegan) din multe puncte de vedere și propune adoptarea unei diete strict vegetariene echilibrate, variate, inteligent alcătuite. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (11 votes cast)
Emisiune tv: Alimentatia optima pentru secolul 21, 3.8 out of 5 based on 11 ratings

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate