Director de link-uri Intercer

 
 

Expo Sănătate

Asociatia pentru Educatie, Sanatate si Familie, in parteneriat national cu Institutul de Sanatate Publica Bucuresti si Agentia Nationala Antidrog a organizat in Rm. Valcea seria de prezentari Expo Sanatate.

Evenimentul a avut loc in perioada 25-28 ianuarie, intre orele 15-19, la etajul trei al centrului comercial Winmarkt Cozia. (Intrarea a fost libera.)

Personal medical si vectori de sanatate au oferit informatii si consiliere cu privire la cei opt factori naturali de sanatate din cadrul programului de stil de viata New Start. Programul fiecarei seri s-a incheiat cu o conferinta pe teme medicale (orele 18-19) sustinuta de un specialist din cadrul Expo Sanatate.

In cadrul expozitiei s-au facut urmatoarele masuratori si analize gratuit: tensiune, puls, indice masa corporala, risc de diabet, glicemie, procent de grasime din organism, varsta inimii, varsta sanatatii.
Evenimentul a fost acoperit in presa locala (radio, tv, presa scrisa) si la nivel national (presa centrala – Adevarul, radio – Radio Romania Actualitati, televiziune – TVR, Realitatea, Speranta)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Expo Sănătate, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Informatii utile

Expo Sănătate
Categorie Sanatate
Postat miercuri, august 4th, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate