Director de link-uri Intercer

 
 

Florian V. Fulga

Mai intai,numele meu este Florian V.Fulga, si sunt din Craiova,nascut in Filiasi. Studiez aici la Cernica,Institutul Teologic Adventist,in anul 5,Master of Arts in Religion.

Imi place,in general ceea ce fac.Mai ales atunci cand trebuie sa lucrez direct cu oamenii imi place cu mult mai mult decat ideea de a “toci”, de a memora mecanic niste date, informatii…pur teoretice care, uneori, mi se pare ca nu au nici o aplicatie la nivelul vietii concrete, practice, de zi cu zi…dar, chiar asa find, invat si aceasta parte teoretica…pt a sti apoi cum sa aplic acestea pratica.

Misiunea este cel mai frumos lucru pt mine.Evanghelizarea, mai ales cea externa, este una dintre marile mele pasiuni…Desi, recunosc si aici, la noi acasa, in “Africa de la noi de acasa”,e atat de mult de facut.Oamenii mor cu miile fara sa-L cunoasca pe Dumnezeu.Si asta e atat de trist.

Aici e nevoie de schimbare.Si noi toti trebuie sa fim schimbarea pe care o dorim in altii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Florian V. Fulga
Postat joi, ianuarie 20th, 2011

Tags: ,


Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate