Director de link-uri Intercer

 
 

Intercer Video Clipuri – de la Youtube, Vimeo etc.

Acest website isi propune sa adune laolata clipuri video ale bisericilor, organizatiilor sau membrilor adventisti, precum si alte clipuri interesante de la Youtube, Vimeo, GodTube sau alte website-uri de video sharing.

Folosind popularitatea website-ului Intercer dorim sa facem cunoscute si usor de regasit aceste materiale postate pe diferite website-uri media.

Organizare materiale

Video clipurile le organizam pe categorii de interes usor de accesat pentru vizitatorii nostri, in meniul din partea de sus a paginilor. De asemenea, se poate cauta un anumit material folosind casuta de cautare din partea dreapta sus a paginilor.

Puteti regasi in aceste video clipuri multa muzica si formatii crestine, clipuri inspiratoare, devotionale, diversi vorbitori, clipuri de la emisiuni tv, misiune, poezie, filme si documentare cu subiect biblic, desene animate biblice, imagini din viata bisericii, materiale promovate de diverse organizatii adventiste si altele.

Aceste clipuri sunt in general materiale scurte. Pentru a viziona predici din bisericile adventiste romanesti din tara si strainatate va invitam sa vizitati Intercer Tv la adresa http://tv.intercer.net/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
Intercer Video Clipuri - de la Youtube, Vimeo etc., 3.0 out of 5 based on 4 ratings

Informatii utile

Intercer Video Clipuri – de la Youtube, Vimeo etc.

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate