Director de link-uri Intercer

 
 

Intrebari Importante

De mic copil am avut Întrebări cu privire la multe chestiuni legate de viaţa pe acest pământ. Uneori, atunci când căutam un răspuns la vreo întrebare de a mea, găseam tot felul de binevoitori care să ma “ajute” să-mi lămuresc chestiunile care mă frământau. Marea problemă este aceea că nu oricine este “autorizat” să răspundă la orice întrebare.

 

De exemplu:

– dacă mă duc la un hoţ calificat, specializat şi cu mare experienţă şi-l întreb dacă ar fi indicat să mă apuc şi eu de furat – ce credeţi că mi-ar spune?

– dacă mă duc la un beţiv, care mai tot timpul stă trântit pe jos din cauză că e incapabil să se susţină pe picioare, şi-l întreb dacă ar fi potrivit să beau şi eu – care credeţi că ar fi răspunsul?

– când ar trebui să iau o decizie cu privire la o chestiune de moralitate, dacă aş cere părerea unui om profund imoral şi cu conştiinţa tocită – cum credeţi că m-ar ajuta să iau o decizie bună?

 

De aceea cred că e foarte importantă persoana de la care cerem sfatul şi e extrem de important să înţelegem că nu oricine poate sp dea răspuns la orice întrebare, iar răspunsul să fie şi bun (util, moral, corect)

Blogul de faţă s-a nascut din dorinţa de a oferi şi altor căutători sinceri  răspunsuri pentru întrebările mari ale vieţii.

Mă numesc Viorel Dascălu.

Sunt absolvent al Institutului Teologic Adventist din Bucureşti şi sunt licenţiat în Teologie la Universitatea Babes-Bolyai (Facultatea de Teologie Protestantă).

La ora actuală lucrez ca pastor în judeţul Neamţ.

În decursul anilor, care au trecut din viaţa mea, m-am specializat şi m-am implicat în lucrarea cu tinerii, în consiliere şi în domeniul lucrului pe Internet.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Intrebari Importante
Postat miercuri, iunie 29th, 2011

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate