Director de link-uri Intercer

 
 

LuMih.ro – blog personal si de marketing

Acest blog este o continuare a activitatilor pe care le desfasor pe plan personal, voluntar sau pentru business-ul meu.

Am scris in ultimul timp in limba engleza, insa m-am gandit ca si cititorii de limba romana sa se poata bucura de unele dintre informatiile utile pe care le postez.

De ce LuMih? Ati ghicit — este o prescurtare de la numele meu Lucian Mihailescu.

Activitatea mea pe Internet a inceput in primavara anului 1997, cand am inceput sa invat limbajul HTML. La scurt timp am pregatit primul website, cel al Bisericii Adventiste din Slobozia. Acest website s-a extins in scurt timp in ceea ce astazi este cunoscut ca portalul crestin “Internet spre Cer” (pe scurt INTERCER).

Voi invita si alte persoane sa scrie pe blog-ul meu, fie din familia mea, fie prieteni sau colaboratori. Ma bucur sa am multe contacte si sa fi descoperit de-a lungul anilor persoane deosebite cu care am pastrat legatura sau am colaborat in activitate. Apreciez mult pe cei care au investit din timpul si resursele lor ca sa contribuie, cat de putin, la binele celor din jur.

Imi doresc sa pot scrie o carte despre activitatea de la Intercer (avem un proiect inceput in acest sens, alaturi de Octavian Lupu). Pana vom reusi sa-l finalizam, acest blog va fi un loc potrivit ca sa adunam materiale si episoade din aceasta lucrare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
LuMih.ro - blog personal si de marketing, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate