Director de link-uri Intercer

 
 

Magazin online LWS pentru Romania

Bun venit la magazinul Lucian Web Service pentru Romania!

Scopul acestui magazin este de a sustine activitatea Asociatiei “Internet spre Cer” (INTERCER) din Romania. Intercer Canada si Lucian Web Service va ofera posibilitatea de a descarca GRATUIT cd-uri si fisiere cu materiale biblice.

Daca aceste materiale va sunt de folos si doriti sa sustineti aceasta activitate puteti sa trimiteti donatiile dvs. prin metodele indicate mai jos. Contributiile dvs. vor ajuta pentru acoperirea cheltuielilor de hosting si bandwidth, precum si pentru producerea altor materiale. Cititi aici despre scopul Asociatiei Intercer.

Materialele oferite sunt in fomat mp3, Windows Media, Real Media sau imagini de cd-uri pregatite in format .ISO. Dupa descarcare puteti sa scrieti fisierul .ISO pe un CD, folosind un CD/DVD writer si un program adecvat de genul Nero, Easy CD Creator, Magic ISO etc.. Pentru detalii tehnice ne puteti scrie pe adresa info@lucianwebservice.com . Daca totusi doriti sa va trimitem materialele pe cd-uri, completati formularul de contact pentru a gasi o solutie convenabila pentru dvs.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Magazin online LWS pentru Romania
Postat marți, august 17th, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate