Director de link-uri Intercer

 
 

Majesty Press – librărie online

Cartea Majesty Press nu este doar o alta carte cu care sa-ti îmbogatesti biblioteca. Nu este cartea pe care sa o cumperi si sa o uiti pe un colt de noptiera. Dupa ce ai deschis-o, încep sa se petreaca minuni. Este cartea care vrea un loc în viata ta, pentru ca vrea sa te schimbe. Bineînteles, o carte nu poate face toate acestea. Însa Christos, Maiestatea cerului – aflat pe fiecare pagina, în fiecare paragraf – poate face chiar mai mult decât atât. El asteapta sa devina Maestrul tau personal în descoperirea de noi întelesuri. Cu interes, te priveste în ochi pe masura ce desfasoara înaintea ta viziunea unei vieti traite la superlativ.

Majesty Press! Nu doar o noua editura, ci o Casa a Cartilor. Nu doar o invitatie la lectura constructiva, ci hrana potrivita la vremea potrivita.

Autori cunoscuti, carti inspirate, experiente extraordinare, mesaje pline de putere… în încercarea de a completa piesele lipsa din puzzle-ul vietii crestine.

Fiecare noua aparitie – o invitatie de a veni în audienta la Maiestatea Sa, Iisus Christos.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Majesty Press – librărie online
Categorie Edituri
Postat vineri, septembrie 3rd, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate