Director de link-uri Intercer

 
 

Maranatha Romania

Noi suntem un grup de tineri si frati crestini adventisti din Romania, din diferite zone ale tarii, care dorim sa slujim lui Dumnezeu si oamenilor, prin timpul nostru, talentele noastre, banii nostri, si tot ce avem noi.

Scopul nostru este de a predica Evanghelia lui Hristos atat prin Cuvant cat si prin fapte. Proiectele noastre sunt realizate dupa indemnul Spiritului Profetic, acela de a ne pune tinte inalte, de a ne propune si de a cere lucruri mari lui Dumnezeu prin credinta.
www.maranatharomania.ro nu este o idee noua ci un concept de misiune mai vechi dar care este pus in practica la o scara mai mare, prin credinta. Scopul acestui site este de a realiza o legatura intre cei care vor sa lucreze efectiv in lucrarea lui Dumnezeu, care au idei, care au planuri, care au spirit de lider, si cei care au diferite alte activitati dar care vor sa sprijine financiar astfel de lucrari.
Ne propunem impreuna cu cei cu care colaboram sa nu ne limitam la proiecte de misiune mici, gandindu-ne ca nu avem bani sa aducem la indeplinire, gandindu-ne ca nu vor fi oameni care sa ne sprijine prin prezenta lor, ci dorim sa realizam prin credinta proiecte foarte mari.

Nu o vom face irational, avantandu-ne cu capul inainte doar de dragul de a face ceva pentru Dumnezeu. Dorim ca prin post si rugaciune Dumnezeu sa fie Acela care sa ne arate si sa ne inspire ideile si proiectele pe care El vrea sa le realizam.

Daca El va fi la carma acestor proiecte, “daca lucrul este de la Dumnezeu, El insusi va asigura mijloacele necesare pentru aducerea lor la indeplinire.” Ellen White. Hristos Lumina Lumii, cap 39 ,,Dati-le voi sa manance”.
Toate actiunile misionare si sociale, toate salariile misionarilor si cheltuielile administrative ale Maranatha Romania se desfoara numai prin sumele venite din sponsorizari sau donatii din partea fratilor nostrii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Maranatha Romania
Postat luni, august 2nd, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate