Director de link-uri Intercer

 
 

Mesagerii Sperantei – Asociatie

Mesagerii Sperantei este o asociatie non-profit organizata in anul 1990 in Piatra Neamt, Romania. Asociatia reprezinta idealurile nobile ale Biserii Adventiste de Ziua a Saptea si a membrilor sai fondatori, si anume de a aduce in viata oamenilor bucuriile muzicii, a bunastarii fizice si spirituale, cat si a implinirilor in plan personal si profesional. Va invitam sa petreceti cateva minute cu noi, si daca aveti sugestii, va rugam sa ni le impartasiti.

Servicii

Educatie si Cultura

Mesagerii Sperantei s-a nascut a fi o organizatie culturala prin excelenta, promovand valorile muzicale romanesti si internationale in special in arta muzicii corale. Dupa cum se poate vedea si din pagina Istoric, timp de peste un deceniu corul Mesagerii Sperantei a sustinut o activitate intensa atat in tara cat si in strainatate. Mii de spectatori si telespectatori au fost incantati de acest grup de oameni entuziasmati nu de ambitii egocentriste ci pur si simplu de o dragoste de frumos imposibil de egalat.

Prin concertele sustinute in tara sau in diferite tari ale Europei, au fost promovate principiile de respect si prietenie intre tineri de diferite culturi, s-au inchegat prietenii care au durat peste ani si s-a cultivat gustul publicului pentru arta eleganta a cântului clasic. Desi in esenta o formatie de amatori, Mesagerii Sperantei a fost recunoscuta de catre multi profesionisti, compozitori, dirijori sau interpreti ca fiind una dintre cele mai bune formatii corale ale Romaniei.

Asistenta Sociala

In perioada urmatoare revolutiei din decembrie 1989, Mesagerii Sperantei au purtat si impartasit atat dragostea pentru frumos cat si aceea pentru oameni. Adesea, concertele sustinute (mai ales in strainatate) au avut un scop umanitar, incasarile si donatiile primite fiind dedicate familiilor neajutorate si copiilor strazii. Ulterior, s-a identificat nevoia organizarii unor servicii sociale permanente in favoarea unor grupuri dezavantajate, prioritate avand copiii si cei in varsta.

Astazi, asociatia Mesagerii Sperantei ofera asistenta sociala si medicala la domiciliu unui numar tot mai mare de beneficiari. S-a concretizat deja nevoia infiintarii unui Centru de Educatie si Asistenta Sociala in municipiul Piatra Neamt. Acesta va oferi o gama variata de servicii sociale, atat copiilor si tinerilor aflati in situatii de risc, abandon scolar, abuz si violenta in familie, etc., cat si acelor persoane in varsta  aflate in pericol de a fi marginalizate, care nu beneficiaza de sprijin familial sau social.

Asistenta Medicala

Asociatia Mesagerii Sperantei cuprinde un numar insemnat de personal calificat cu o pregatire medicala medie sau superioara, care isi ofera cu abnegatie talentul si experienta lor pentru alinarea suferintelor celor bolnavi. Dorim sa suplimentam serviciile medicale existente prin programe de asistenta medicala la domiciliu, cat si programe de educatie a publicului pe teme de sanatate, programe ce vizeaza in principal preventia bolilor si mentinerea unei conditii optime de sanatate fizica si spirituala.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Mesagerii Sperantei – Asociatie
Postat vineri, septembrie 3rd, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate