Director de link-uri Intercer

 
 

Mesagerii Sperantei – formatie de clopotei

Formaţia de clopote “Mesagerii Speranţei” s-a format în anul 2003 cu un grup de adolescenţi inimoşi şi talentaţi muzical sub îndrumarea prof. Ştefan Tajti. La scurt timp după înfiinţare, formaţia a fost remarcată şi s-a bucurat de aprecierea publicului pentru noutatea instrumentelor şi calitatea interpretării. Cu trecerea timpului, membrii orchestrei s-au schimbat, iar din anul 2006 orchestra este dirijată de prof. Geanina Sălăgean.

În cei cinci ani de activitate, motivaţia principală a fost de a-I aduce slavă lui Dumnezeu prin cântec. De aceea, cele mai multe evenimente la care a participat formaţia au fost desfăşurate în Biserica Adventistă din Piatra Neamţ. De asemenea, membrii orchestrei au susţinut recitaluri în mai multe oraşe din ţară şi de peste hotare (Franţa şi Spania). Dintre ocaziile din ţară, amintim vernisajul expoziţiei “Spiritul Ierusalimului” de la Centrul Internaţional de Cultură și Arte “George Apostu” din Bacău sau “Mic Dejun cu Rugăciune” de la Palatul Parlamentului.

Mai mult decât forma sau stilul muzical care caracterizează formaţia noastră, prin interpretarea piueselor pe care le cântăm dorim să transmitem un mesaj de speranţă din partea Celui care poate lumina viaţa fiecărui om. De aceea ne dorim ca instrumentele noastre să fie clopote ale speranţei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Mesagerii Sperantei - formatie de clopotei, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Informatii utile

Mesagerii Sperantei – formatie de clopotei
Postat vineri, septembrie 3rd, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate