Director de link-uri Intercer

 
 

Nicolae Alexandru

Pagina nicual.adventist.ro este momentan în construcție. Dar aici veți găsi constant informații despre activitățile pe care le desfășor în Conferința Moldova împreună cu o echipă de oameni minunați, care susțin planul și lucrarea lui Dumnezeu.

Proiectul acesta personal a început în joacă, după o perioadă lungă de absență online. Cu suportul şi încurajarea unor colegi și prieteni dragi (Mulțumesc draga mea Iulia, multumesc Augustin C., Sergiu-D. M. și Razvan R.) am îndrăznit să vă ofer și o altă fațetă a activităților pe care le desfășor. Pentru a putea facilita accesul la informațiile necesare celor alături de care lucrez și nu numai, am considerat necesar să ofer și câteva date personale despre mine. Cred ca aceste repere personale pot fi de folos celor care doresc să cunoască mai multe despre ce sunt, ce fac, ce cred și ce sper în Biserica Adventistă din Conferința Moldova.

Sper ca acest proiect să aibă o prezență proactivă constantă, echilibrată și la zi. Celor care doresc să se alăture eforturilor mele le urez cu drag: Bun venit! Vă mai aștept și credeți:… “Voi reveni curând!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Nicolae Alexandru
Postat vineri, ianuarie 21st, 2011

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate