Director de link-uri Intercer

 
 

Partituri AZS

Am creat această pagină web, pentru ca orice suflet care vrea să laude pe Domnul, fie solist, grup coral, cor, sau orchestră, să poată găsi aici un mic ajutor pentru a înălța laude la adresa Creatorului și Mântuitorului nostru.

În niciun caz această pagină web a fost creată pentru a încălca drepturile de autor ale compozitorilor sau ale editorialelor. Dacă vreo lucrare din această pagină web încalcă drepturile de Copyright, vă rog anunțați-mă cât mai curând posibil, pentru a retrage conținutul repectiv de pe pagină.

Dacă observați că în această pagină sunt unele partituri și negative care nu le puteți descărca, nu înseamnă că este o greșeală; ci pentru a evita probleme de Copyright, am pus decât titlurile, iar pentru cei interesați, le pot trimite pe privat, prin e-mail, GRATIS. În orice caz, dacă observați orice eroare în această pagină web, nu ezitați să mă contactați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
Partituri AZS, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

Informatii utile

Partituri AZS
Postat sâmbătă, noiembrie 29th, 2014

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate