Director de link-uri Intercer

 
 

Şcoala Herghelia

OBIECTIVE DE ŞCOALĂ

“Adevărata educaţie este de formare misionar. Fiecare fiu şi fiică a lui Dumnezeu este chemată să fie un misionar; suntem chemaţi la serviciu a lui Dumnezeu şi de semenii noştri, şi pentru a se potrivi-ne pentru acest serviciu ar trebui să fie obiect al educaţiei noastre. “Ministerul de vindecare, p. 395

“Adevărata educaţie înseamnă mai mult decât pursual de un anumit curs de studiu. Acest lucru înseamnă mai mult decât o pregătire pentru viaţa care este acum. Ea are de a face cu toată fiinţa, şi cu întreaga perioadă de existenţă posibilă pentru om. Este dezvoltarea armonioasă a fizice, mentale, precum şi puteri spirituale. Se pregateste studentul pentru bucuria de a serviciului în această lume şi pentru bucuria mai ridicat de serviciu mai larg în lumea să vină. ”
Educaţie, p. 13.

“Lucrătorii-evanghelia misionari medicale, sunt necesare acum. Tu nu îşi pot permite să-şi petreacă ani în curs de pregătire. Curând uşile acum deschis adevărul va fi închis pentru totdeauna.” Mărturii, Vol.. 9, p. 172.
“Toţi lucrătorii Evangheliei ar trebui să ştie cum să dea tratamente simple care face atât de mult pentru a calma durerea şi a elimina boala.” Ministerul de vindecare, p.146.

“Ori de câte ori este posibil, elevii ar trebui, în timpul anului şcolar, să participe la munca City misiune. Acestea ar trebui să facă munca misionară în orasele si comunele inconjuratoare …. La începutul anului experienţa lor studenţii noştri ar trebui să fie predate pentru a deveni lucrători Biblie “. Sfaturilor la părinţi, profesori şi studenţi, pg.. 547 si 431.

“Studiu în linii agricole trebuie să fie A, B şi C din Educaţia oferită în şcolile noastre. Aceasta este lucrarea foarte în primul rând că ar trebui să fie introduse pe. Şcolile noastre nu ar trebui să depindă de produse importate, pentru cereale şi legume şi fructe astfel esenţială pentru sănătate. În cazul în care managerii acestei exploataţiilor agricole şi cadrele didactice din şcoli vor primi Duhul Sfânt pentru a lucra cu ei, ei vor avea înţelepciunea în gestionarea acestora, şi Dumnezeu va binecuvânta munca lor. ” Mărturii, Vol.. 6, pp.. 179, 185.

International Medical Missionary Curs de formare Centrul încearcă să-şi îndeplinească sfatul de mai sus.Elevii vor primi o varietate de sănătate, spirituale, şi clasele practice. Clasele scopul de a pregăti fiecare student să umple un loc special în comunitatea de evanghelizare, de mobilizare în biserica locală, sau într-o auto-susţinere minister. Clasele sunt echilibrate de un program de lucru de zi cu zi.

Personalul nostru este dedicat al şaptelea-creştini Adventiste de Ziua care cred că ar trebui să existe şcoli astăzi, care predau la ministerele de sănătate, ia în seamă sfatul, “Vreau să vă spun că în curând nu vor exista servicii efectuate în linii ministeriale, dar lucrează medicale misionar.” Evanghelizare, pag. 523 (De asemenea, CH 533 & LDE 80) Divina Orientare: În timp ce considera aplicarea la International Medical Missionary Training Center pentru această formare unic, incurajam fiecare elev potenţial de a lua timp să caute îndrumare special al lui Dumnezeu, în decizia ta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Şcoala Herghelia, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Informatii utile

Şcoala Herghelia
Postat miercuri, august 4th, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate