Director de link-uri Intercer

 
 

Speranta TV

SperantaTV comunica increderea ca valorile morale si spirituale dau sens si perspectiva existentei individuale si sociale. Perspectiva optimista asupra vietii este exprimata in sloganul nostru, “Pasiune pentru viata”, in care viata poate fi inteleasa si ca manifestare a divinului in contextul realitatii cotidiene.

Casa de productie HopeMedia este principalul furnizor de programe pentru SperantaTV. Functionand din 1999, HopeMedia a inregistrat deja o prezenta sustinuta in televiziunea romaneasca. In perioada 2002-2004, din studioul HopeMedia au fost produse si transmise in direct cca 400 de editii ale emisiunii interactive “In Centrul Atentiei”, realizata de Mihai Gadea pentru Realitatea TV. Emisiunea a devenit un forum preferat pentru numeroase personalitati de prim rang ale vietii culturale, artistice, stiintifice si religioase din tara noastra. In paralel, Realitatea TV a difuzat emisiunea saptamanala de cultura si spiritualitate “Viata la superlativ”, realizata la HopeMedia de Cornel Darvasan. Alte emisiuni produse de HopeMedia si difuzate pe diferite televiziuni nationale au purtat titlurile “In cautarea unui raspuns”, cu Norel Iacob, si “Jurnal de credinta”, cu Beatrice Lospa.

Din 2002, HopeMedia asigura doua ore de program in limba romana pentru emisiunile Hope Channel International si Hope Channel Europe. Hope Channel este un trust international care coordoneaza sase editii regionale independente, SperantaTV fiind cea de-a saptea si prima produsa in Europa.

In contextul schimbarilor rapide, complexe si contradictorii prin care trece societatea romaneasca, SperantaTV are convingerea ca va deveni o sursa majora de orientare morala si dezvoltare practica, asa incat progresul tehnologic si economic sa fie sustinut cu valori de caracter si stil de viata modern si responsabil. SperantaTV nu se angajeaza in partizanat politic, ci urmareste sa promoveze, prin dialog onest, cauze si valori care depasesc granitele politice, etnice, nationale sau religioase.

SperantaTV continua si imbogateste experienta acumulata timp de 15 ani de Radio Vocea Sperantei, care face parte din acelasi grup.

SperantaTV si HopeMedia functioneaza cu un grup restrans, dar competent si entuziast de producatori si realizatori. Mici centre de productie din diferite orase europene si americane contribuie la emisiunile SperantaTV carora le dau o perspectiva internationala.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Speranta TV
Categorie Media, TV
Postat miercuri, august 18th, 2010

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate