Director de link-uri Intercer

 
 

Studii biblice online – studiibiblice.com

Pe website-ul nostru puteti sa parcurgeti mai multe seturi de studii biblice online.  Aceste seturi de studii biblice sunt produse de Bible Universe in parteneriat cu Lucian Web Service, Intercer Canada si Misiunea Adventa Romana Vancouver.

Pentru completarea raspunsurilor la studiile” Storacole biblice” trebuie sa folositi diacritice romanesti. Pentru adaugarea fonturilor romanesti pe computerul dvs., in Windows XP, Vista si Windows 7 mergeti la Control Panel – Regional and Languages Options – Languages – Detail – Add si adaugati din lista Romanian.

Pentru “Lectiile ghid de studiu” intrebarile sunt sub forma de test cu raspunsuri multiple, pe care le puteti completa dupa ce ati citit lectia.
Storacole Biblice

24 de lecţii de profeţie biblică, care descoperă planul lui Dumnezeu pentru om, de la creaţiune până pe noul pământ refăcut. Resurse online gratuite – cărţi şi materiale audio-video – sunt adăugate la sfârşitul completării fiecărei lecţii.

Lecţiile ghid de studiu

Răspunsuri din Biblie la problemele vieţii folosind lecţiile ghid de studiu. Resurse gratuite online folosind cărţi. Pe măsură ce încheiaţi lecţiile, vi se vor adăuga şi materiale audio şi video. Aceste lecţii sunt atât de uşoare că poate să le urmeze oricine!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.1/5 (11 votes cast)
Studii biblice online - studiibiblice.com, 3.1 out of 5 based on 11 ratings

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate