Director de link-uri Intercer

 
 

Valentin Popescu

M-am nascut la data de 24 februarie 1979 in orasul Suceava. Copilaria mi-am petrecut-o in cel mai frumos sat sucevean, Solonet, unde impreuna cu cele doua surori ale mele (Angelica si Victorita) si parintii mei (Ilie si Elena), am inceput sa invat primele lectii despre viata.

Amintirile copilariei ma cerceteaza si acum… Simt mirosul teiului din fata casei, mi-e dor de acel rasarit de soare special oferit mie, copilul de atunci, dar si de albastrul curat al cerului de vara.

Nu stiu cum, dar trecerea anilor m-a aruncat in nemilosul ritm al vietii pe care am fost nevoit sa-l invat, sa-l inteleg si sa-l folosesc pentru a aseza frumos, in rama sufletului meu, amintirile copilariei. Ma bucur ca pot sa le privesc de aici!

Unul dintre cele mai importante momente ale adolescentei a fost ziua in care am incheiat legamant cu Dumnezeu prin botez, in ziua de 24 mai 1992.

Fara sa-mi intreb copilaria, fara sa-mi iau ramas-bun de la albastrul curat al cerului, mirosind in graba parfumul de tei si privind timid rasaritul de soare – ca si cand nu-l voi mai vedea vre-o data – am plecat sa-mi continui studiile la Liceul Teologic Adventist din Bucuresti. Asta se intampla in 1994, luna septembrie. Un nou orizont necunoscut mie se deschidea inaintea mea.

La liceu am cunoscut oameni deosebiti si am invatat lucruri speciale: repetitiile de cor, concertele sustinute in Bucuresti, programele din Sabat… toate aceste momente unice au lasat un semn adanc in fiinta mea, care nu va putea fi sters niciodata.

Am absolvit liceul in 1998.

In anul 1999, drumul meu m-a condus tot spre Bucuresti, de data aceasta la Institutul Teologic Adventist – Cernica, unde am studiat teologia (Facultatea de Teologie Pastorala), pregatindu-ma sa devin pastor. Facultatea am absolvit-o in 2003.

In perioada studentiei a avut loc cel mai frumos eveniment din viata mea de pana atunci: pe data de 12 august 2001 m-am casatorit cu domnisoara Tamara – Vasti, iar viata mea a cunoscut din acel moment, in mod deplin, bunatatea lui Dumnezeu!

Evenimente mai importante:

septembrie, 2003 – am fost angajat ca pastor stagiar in districtul Falticeni, judetul Suceava;

3 august 2004 – s-a nascut prima noastra fetita, Ingrid – Evelina. Atunci am inceput sa iubesc altfel… si traiesc un sentiment unic: bucuria de a fi parinte!

iulie, 2009 – am fost hirotonit ca pastor al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea;

9 octombrie 2009 – pentru ca minunea sa fie deplina, s-a nascut Alessia – Riana, cea de-a doua fetita a noastra.

Daca ar fi sa mai adaug ceva la cele prezentate, as spune doar atat: traiesc pentru ziua intalnirii cu Isus!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Valentin Popescu, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Informatii utile

Valentin Popescu
Postat miercuri, iunie 29th, 2011

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate