Director de link-uri Intercer

 
 

Wait for Jesus

Cine este Isus?

Cu siguranţă că au existat multe momente în viaţa ta în care ai făcut cunoştinţă cu cineva sau în care un prieten ţi-a prezentat pe cineva. Exact asta voi face în clipele următoare. Vreau să îţi fac cunoştinţă cu un bun prieten de-al meu. Numele lui este ISUS HRISTOS. Cred că ai mai auzit de El pe la biserică sau pe la orele de religie şi ştiu că acolo nu părea aşa de prietenos. Dar să ştii că este un prieten foarte bun, cel mai bun! Dar să îţi spun câte ceva despre El.

Unii oameni spun că s-a născut acum două mii de ani într-un sătuc amărât din Israel. Dar de fapt Isus există cu mult înainte de acei ani, cu mii de ani înainte de a exista planeta noastră, El există din eternitate. Viaţa lui nu are început. Înainte de El nu a fost nimic. Un om pe nume Ioan ne spune despre Isus că „La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. În El era viaţa, şi viaţa era lumina oamenilor. Şi Cuvântul S-a făcut trup, şi a locuit printre noi, plin de har, şi de adevăr.”

Isus este cel care a creat tot ceea ce vezi. Isus te-a creat şi pe tine. Dă-mi voie să îţi spun că aceasta este cea mai bună veste. Dacă El te-a creat înseamnă că îţi cunoaşte fiecare parte a sufletului. El ştie exact ce simţi şi de ce ai nevoie. El te iubeşte şi îţi veghează fiecare pas. Vreau să te invit să încerci un lucru. Imaginează-ţi că Isus este acum lângă tine şi ştii deja că e prietenul tău. Spune-i ceea ce te frământă, întreabă-l în legătură cu dilemele tale. Deschide-ţi sufletul şi vei simţi că ai cel mai bun prieten.

Va urma – Episodul III – Cum îmi vorbeşte Isus?

Posted by Vlad Ropotică

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Informatii utile

Wait for Jesus
Postat luni, iulie 18th, 2011

Lasa un comentariu

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 

© Copyright 2017. Intercer 1997-2017 - Theme by DirectoryPress 5.0e - Developed By Premium Wordpress Themes | Termeni si Conditii | Polita de Confidentialitate